Welkom

 

Wist u dat minstens 70% van de volwassenen in zijn of haar leven te maken krijgt met rugklachten? Dit is ontzettend veel. De redenen hiervoor zijn verschillend; overbelasting, een verkeerde houding en genetische aanleg kunnen hier onder andere verantwoordelijk voor zijn.

 

Niet alleen rugklachten maar ook nek-schouderklachten, spanningsklachten, hyperventilatie, artrose, reuma, hoofdpijn en neurologische problemen zijn zo maar een paar lichamelijke klachten waar we steeds meer mee te maken krijgen in onze maatschappij. Al deze problemen vragen om een andere aanpak en omdat ook ieder mens anders is, is geen klacht gelijk. In onze praktijk staat de individuele persoon centraal en kijken we naar wat de beste aanpak is voor deze persoon.

 

Therapeutisch Centrum Balans is een paramedische praktijk waar de disciplines fysiotherapie en oefentherapie cesar - mensendieck onder één dak te vinden zijn. Doordat we nauw met elkaar samen werken en allemaal onze eigen specialisaties hebben kunnen we laagdrempelige patiëntgerichte zorg op maat bieden. 

 

Deze specialisaties zijn in onze praktijk vertegenwoordigt:

Oefentherapie Cesar/Mensendieck (klik op deze link voor meer informatie)

Psychosomatische oefentherapie 

Slaapoefentherapie

Zwangerschapsgerelateerde klachten

Fysiotherapie

Acupunctuur 

Manuele therapie

 


Voor meer informatie of vragen kun je bellen of contact opnemen via ons contactformulier