Voorstellen Nanda Felderhof-Visser

Ik ben Nanda Felderhof-Visser, geboren in 1981 en in 2001 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Meteen na mijn afstuderen ben ik mijn praktijk in Nuenen begonnen.
Sinds die tijd werk ik hier met veel plezier. Ik ben sinds 2010 getrouwd en ben in februari 2014 moeder geworden van een prachtige zoon.

Zit met Pit!

De laatste jaren ben ik naast het werken in mijn praktijk ook druk geweest met het ontwikkelen van Zit met Pit! en het volgen van bij- en nascholingen, onder andere op het gebied van hoofdpijn, nek/schouder en rugklachten, neurologische klachten (bijvoorbeeld: hernia, kanaalstenose, artrose), hyperventilatie, medical taping, scoliose, oefenen met de oefenbal en de oefentherapeutische behandeling bij kinderen.
Tevens ben ik aangesloten bij het ArtroseNetwerk.  Op dinsdagmorgen geef ik in het Klooster in Nuenen groepsles. 

In de praktijk zie ik veel verschillende mensen met evenzoveel verschillende klachten en leeftijden. Die verandering spreek mij erg aan, het maakt mijn werk uitdagend en afwisselend.

Persoonlijke benadering

Ik hou van het werken met mensen omdat deze allemaal anders zijn, er bestaat geen blauwdruk, voor niemand. De persoonlijke benadering, duidelijke uitleg, open communicatie en vertrouwen vind ik binnen mijn behandelingen erg belangrijk. In mijn behandelingen staat de patiënt en zijn of haar hulpvraag centraal. Samen met de patiënt een doel formuleren en dat weten te bereiken is een mooie beloning.