Cliëntenervaringen

Carlijn  (37 jaar) 

"Ik kwam bij de praktijk vanwege hernia en bekkenproblemen.
Ik was inmiddels al 7 maanden thuis en ik had nog weinig vertrouwen in mijn lichaam.
Stapje voor stapje ging ik door hele specifieke oefeningen vooruit.
Wat mij heel erg aanspreekt aan deze praktijk is, dat ik niet alleen fysiek sterker word gemaakt, maar dat zij mij ook op hele prettige warme manier coachen.
Hierdoor heb ik mijn vertrouwen in mijn lichaam teruggevonden en ben ik inmiddels met succes aan het re-integreren.  Deze combinatie vind ik heel erg prettig
."

 

Vrouw (24 jaar)

"Bij mij was een burn out geconstateerd. Wat moet je dan? 

Er is totaal geen begeleiding voor, totdat ik bij Marjolein terecht kwam. Ze leerde me ontspannen en legde me uit wat een burn out inhoudt en wat je eraan kan doen.

Door die uitleg werden onder meer  mijn angsten (die ik plotseling had door de burn out) ook duidelijk. Ik ben er uiteindelijk alleen maar sterker van geworden en zeer goed begeleid."

 

 

Steffie (25 jaar)

"Er wordt gekeken naar je klacht en de oorzaak van je klacht. Ook wordt er gekeken naar de omstandigheden die in vloed kunnen hebben op je klachten. Bij het geven van oefeningen wordt gekeken naar je kunnen, maar ook naar wat haalbaar is voor jou en past binnen je dag. Hierdoor kan ik de discipline opbrengen om te zoveel mogelijk te oefenen. Ik kom er graag en leer veel over hoe ik met mijn klachten moet omgaan. Ik kan iedereen aanraden om hier therapie te volgen!"